Rainbow Reiki perustuu Usuin Reikiin. Walter Lübeck on 30 vuoden ajan kehitellyt sitä eteenpäin ja tuonut Reikin tälle vuosituhannelle. Kävin ykkös kurssin 2010 ja se jäi silloin muhimaan mielessäni taka-alalle. Kunnes tämän vuoden alussa se "heräsi eloon" mielessäni ja päätin kokeilla sen voimaa. Uskon, että voimistumiseni tiestä toinen puoli on Rainbow Reikin ansiota. Siihen sisältyy tehokas itsehoito johon kuuluu parannuslaulut (ne voi myös vain lausua) mitä moninaisimpiin vaivoihin. Aloitin tammikuun alussa ja olen tehnyt hoidon joka päivä aivan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Ensin tein parikuukautta hoitoa luihin, verisyöpiin, anemioihin liittyen. Kun keuhkoista alkoi taas kuulua rohinoita tein välillä keuhkoihin liittyvää parannushoitoa noin viikon ajan, kunnes tilanne rauhoittui. Välillä taas palasin leukemiani hoitoon. Nyt on vaivanani ollut nivelkivut varsinkin käsissä. Tämä näkyy olevan tiukemmassa, parin viikon hoito ei ole vielä kokonaan vienyt oireita, mutta tilanne on huomattavasti parempi.

Rainbow Reikiä ei vielä oikein Suomessa tunneta. Tämä ykköskurssi pidettiin minun luonani. Saksalainen Dan Mor oli kouluttajana ja tyttäreni tulkkasi sen suomeksi. Jos kiinnostus lisääntyy niin ehkäpä toinen koulutus jakso toteutuu vielä joskus!

Päivitys 5.3.15

Nyt teillä on mahdollisuus kokeilla tätä hoitoa maanantaisin kahden viikon välein. Dan Mor lähettää saksasta kaukohoitona kaikille halukkaille ilmaiseksi, että voi tutustua sen voimaan. Elokuussa on sitten Helsingissä kurssi jolla saa valmiudet tehdä itse tätä hoitoa. Panen tähän linkin, josta voi asiaan tutustua ja sen kautta myös ilmoittautua hoidon vastaanottajaksi. Seuraava hoito on ma 7.3.15 klo 21 https://www.facebook.com/events/1684922155118254/