Seuraavaksi oireilu alkoi keuhkoissa. Alkuun pari antibioottikuuria, jotka eivät tehonneet. Sitten seurasi osastolla olo yskösnäytteineen ja keuhkojen huuhteluineen. Ysköksistä ei mitään löytynyt mutta kuvissa näkyi jonkinlaista kasvustoa. Hoidettiin kahdellakin eri diagnoosilla vuoden ajan, mutta kun tilanne ei kohentunut päätettiin ottaa kirurginen näytepala. Sieltä selvisi vain, että ensimmäinen diagnoosi ja hoito olisi ollut se oikea. COP. En osaa selittää tarkemmin, mutta jotain sisäsyntyistä (?) kasvustoa, joka on nyt kuitenkin pysynyt aisoissa. Tämän olisi pitänyt jopa parantua kortisonihoidolla kolmessa kuukaudessa, mutta kun minulla on näitä autoimmuunitauteja vaikka muille jakaa niin näinpä ei käynytkään. Jos minä tupakoisin niin se olisi ilmeisesti keuhkoahtaumatauti. Tätä sairaala pyöritystä on kestänyt n. 2 vuotta. Aina kun kortisonia yritetään vähentää alkaa aamupäiväkuumeilu/lämpöily. Nyt on menossa tutkimukset verisyövästäni, että se ei olisikann KLL vaan joku muu tai se olisi muuntautunut muuksi syöväksi. Tuloksia odotellaan. 

7.5.15 Ei ollut muuttunut, edelleen KLL. Mutta keuhkot ovat "siistiytyneet" antioksidanttihoidon myötä. Ei ole kuumeilua vaikka kortisonia on pienennetty koko ajan, eikä kuulu rohinoita.

15.4.17 Hyvä tilanne jatkuu.

27.8.2021 Tämän vuoden alussa pääsi tapahtumaan romahdus, joka oli muhinut jo edellisestä syksystä. En vain osannut oikeilla sanoilla kuvailla lääkäreille ja oireeni eivät olleet massiiviset niin minua ei uskottu. Eli COP uusiutui ja levisi myös toiseen keuhkoon. Tuhti kortisoni kuuri päälle ja punasolu tiputusta. Oletan että koko ajan on menty parempaan suuntaan. Ensiviikolla on kontrollitutkimukset niin tiedetään tarkemmin.