Kyllä on tänä syksynä linnuille ruokaa! Syöneekö noita pihlajan marjoja muut linnut kuin tilhit. Syksy saapui hitaan varmasti, ainakin minun mielestäni on ollut jo pitkään koleata. Minä kun en tule toimeen viileässäkään säässä, ei se siitä ole miksikään muuttunut. Jos on niin ärhäkämpään suuntaan.

Muuten on syksy kulunut rauhallisesti. Laiskuus vaan on estänyt lenkillä käynnin silloinkin kun se olisi ollut sään puolesta mahdollista. Nyt on puolukkasouvi menossa. Mieheni tuo lähimetsästä 2-3 litraa kerrallaan ja minä siivoan ne, joskus myös yhdessä. Tällä hetkellä hellalla porisee puolukka-omena seos, tarkoituksena kokeilla millaista hilloa tulee.

 Silmäpolilla olen taas kuukauden sisällä juossut muutaman päivän välein. Silmä peijakas aloitti kaiken taas alusta kaikkine tulehduksineen. Nyt se on taas aika rauhallisessa vaiheessa, ei kuulemma eilen ollut tulehdusta, muuten vaan ärtyneen näköinen! Kohta on hoitomaksukatto harjassaan, niin paljon olen juossut siellä!

Helmityöharrastukseen pitäisi saada uusia ideoita, ettei koko ajan junnaisi samanlaisissa malleissa. Fanit kyllästyy! Ja nyt hämmentämään hillokattilaa!

Tilhille%20ruokaa2.jpg