Kylläpä onkin aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä! Aika on mennyt kesää odotellessa, mutta nythän tuo tuntuu saapuneen. Kuulin eilen jopa pääskysen, jota ei meidän pihapiirissä pesi kun ei ole vanhoja rakennuksia.

Helmiharrastus-halut olisi kovat, mutta kun ensin pitäisi päästä valmiista töistä eroon. Onneksi on ollut muutamia tilaustöitä piristyksenä. Nokipojan käynti tuo aina minulle stressiä kun joudun SIIVOAMAAN! Se on tylsintä työtä mitä tiedän. Siivoamisen syy ei ole nokipojassa, he ovat nykyään ammattitaitoista ja siistiä porukkaa. Väsymys ja alakulokin on painanut päälle kun on niin yksinäistä. 

Siippani on ahertanut pihatöissä niin että kateeksi käy se into ja puhti. meillä alkaa nyt olla aivan mukava marjatarha jos vain siirto toimenpiteet onnistuvat. Saimme sukulaispaikalta isoja kukkivia pensaita lahjaksi ja niitä olisi ollut vielä paljon enemmänkin, mutta kohtuus kaikessa. Otimme (lue mieheni otti) traktorin työkaluilla pensaat ison multapaakun kera ja ainakin vielä ovat virkeinä. Siirrosta on nyt kaksi päivää. Jos hyvin käy niin tänä syksynä saamme marjoja omasta pihasta!

piha1a.jpg

Aurinkoista kesänjatkoa meille kaikille!