Ainakin täällä Itä-Suomessa risut lenteli muutama päivä sitten, oli senverran kova tuulen myräkkä! Nyt leijailee hiutaleita hiljalleen.

On sen verran taas tuon terveyden kanssa painiskelua, ettei ole oikein ollut tapahtumia päivityksiä varten. Kohta on vuosi kun sain silmätulehduksen, eikä se ole vieläkään hellittänyt. Päin vastoin . Otti juuri takapakkia ja eikun zoviraksia viisi kertaa päivässä + muut lisäksi. Näkö on sen verran huono ettei jaksa ruutua tuijotella pitkään ja lääkärin mukaan ei olisi hyväksikään, kuivattaa kuulemma silmiä. Viikon päästä katsotaan onko haavaumat ruvennu paranemaan. Minä niin toivoin, että päästäisiin jo lääkitystä purkamaan, etten myöntänyt itsellenikään silmän olevan taas kipeämpi.

Helmitöitä olen silloin tällöin tehnyt kahden suurennuslasin läpi!! Nyt on vähän ideat hukassa kun harmittaa niin. Valmiita töitä minulla on kyllä liian paljon (minun mittakaavassani). Pitäisi keksiä joku myyntikanava ennen ystävänpäivää. Mikä lie kun helmityösivuni ei ole tuonut yhtään kyselyä. Minun harrastukseni on liian pientä, niin ei voi laittaa siihen "tilausnappiakaan".

Kauniit kevätpäivät ovat tulossa. Yritetään nauttia niistä!